Välkommen till Flyttstädgruppen i Sverige AB

Rikstäckande flyttstädningar med lokal expertis

Flyttstädgruppen

Flyttstädning

Vi erbjuder professionell flyttstädning för privata fastigheter också för bostäder, offentliga byggnader, affärslokaler och industrifastigheter…

RUT-avdrag

Begreppet RUT-avdrag används för att beskriva möjligheten för svenska medborgare att få skatteavdrag för bl a flyttstädning …

Miljöpolicy

Vi använder oss enbart av moderna hjälpmedel och av rengöringsmedel som är skonsamma mot både dig, ditt hem och miljön under flyttstädning…

Offert

Här kan du skicka in en offertförfrågan på flyttstädning av just ditt boende. Vi riktar oss till både privatpersoner och företag …

Du kan också få en enklare vardag

Vi är experter på flyttstädning. Tveka inte att kontakta oss när det gäller städuppdrag!

Flyttstädning

I samband med flytt från en bostad till en annan så ställs det höga krav på flyttstädning av bostaden, oavsett om det gäller lägenhet eller villa…

Byggstädning

Marknadens bästa pris och med högsta kvalitet. Flyttstäd Gruppen arbetar effektivt, säkert och med nöjd kund-garanti …

Dödsbostädning

Det känns oftast tungt och tråkigt att utföra dödsbostädning när någon anhörig gått bort. Låt oss hjälpa dig i svåra tider …

Visningsstädning

Vid försäljning av en bostad är det väldigt viktigt att kunna visa upp objektet från sin allra bästa sida – anlita därför oss …

Flyttstädning

Välkommen till Flyttstädgruppen i Sverige AB. Låt oss ta hand om flyttstädningen så att du själv kan lägga energin på den nya bostaden! För att det ska kännas helt tryggt att anlita oss, lämnar vi garanti på städningen och åtgärdar omedelbart eventuella brister vid besiktningstillfället.

Flyttstädningen genomförs – punkt för punkt – enligt ett grundligt städschema, specifikt framtaget för att kunna garantera ett bra resultat vid varje städtillfälle. Varenda flyttstädning är dessutom unik i våra ögon och vi hanterar därmed givetvis själva utförandet av jobben därefter. Vad gäller priset för respektive flyttstädning sätts dessa utifrån med boytan som utgångspunkt. Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt prisförslag!

Flyttstädning  – bekvämt, säkert & prisvärt

Att flyttstädningen blir ordentligt genomförd är oerhört viktigt när man flyttar från en bostad till en annan. Samtidigt är det tyvärr också en av de minst roliga bitarna när man har ett nytt hem som väntar. Under en flytt har de allra flesta av oss med en massa andra saker att stå, och att då även få tiden att räcka till själva flyttstädningen är många gånger närmast omöjligt. Därför väljer många idag att anlita en städfirma, helt specialiserad på flyttstädningar. Man sparar då inte bara sin värdefulla tid, och kan fokusera på det övriga, utan garanterar även att städningen genomförs efter konstens alla regler.

Grundlig flyttstädning är viktigt

Flyttstädgruppen i Sverige AB fokuserar främst på omfattande grundrengöring. Våra flyttstädningar efter ett standardiserat städschema, utvecklat för att garantera att alla de viktigaste delarna av städningen blir prioriterade och åtgärdas enligt branschens högt ställda standard – allt för att de som flyttar in skall bli 100-procentigt nöjda. De flyttstädningar som vi utför omfattar allt från rutinrengöring till grundlig djuprengöring av t ex ugn, kylskåp, spis, övriga vitvaror, skåp, takfläkt, lådor m.m. i köket. I badrummet är det bl.a. rengöring av badkar, avkalkning, avtorkning av rör. I övrigt omfattar en flyttstädning bl.a. rengöring av golv & fönsterputsning. I alla rum ingår avtorkning av hyllor, golv, socklar, golvlister, samt garderober och skåp (både ut- & invändigt, under förutsättning att skåpen är tömda). I övrigt rengörs fönsterbänkar och synliga ventiler, väggar & tak dammas och eventuell spindelväv avlägsnas. Att anlita ett serviceföretag som Flyttstädgruppen i Sverige AB med flyttstädning som specialitet kan göra ditt liv mycket enklare och spara tid. Dessutom kan du lita på att jobbet blir proffsigt utfört.

RUT-avdrag & Skattereduktion

Glöm inte skattereduktionen för hushållsnära tjänster i form av RUT-avdrag om du anlitar oss som privatperson! Med det så kallade RUT-avdraget går det att få en rabatt (skattereduktion) på upp till 25 000 kr per person och år (50 000 kronor om du är över 65 år) på arbetskostnaden på städhjälp såsom flyttstädning. Det motsvarar ett underlag på 50 000 kr, som blir den summa du kan anlita städhjälp för. Som standard sker avdraget direkt på fakturan, men vi förbehåller oss rätten att inte göra detta om beställaren av våra tjänster t.ex. har betalningsanmärkning eller redan har förbrukat sitt RUT-avdrag. Från den 1 augusti 2016 kan man även räkna in RUT-avdrag för flytthjälp (läs mer på Skatteverkets hemsida).

Anlita alltid proffs

Att flytta är ofta jobbigt, tungt och tidskrävande. Inte nog med att du skall packa ihop allt ditt bohag, flytta det till din nya bostad och packa upp dem igen, utan ofta har man bara en dag på sig att flytta ut och in. Att då samtidigt ha tid över till att rengöra hela den bostad som man flyttar ifrån är många gånger närmast en omöjlighet – inte konstigt att många tycker att det är väldigt stressigt att flytta. Ett alternativ är då att anlita en städfirma som gör flyttstädningen åt dig.
Att man anställer någon som hjälper till med rengöringen är mycket bra på det sättet att du då kan koncentrera dig på att enbart flytta ut alla kartonger och möbler. Professionell städhjälp behöver inte heller vara kostsam – se det som en ren investering. Och med dagens RUT-avdrag blir det hela extra förmånligt.

Anlita oss på Flyttstädgruppen i Sverige AB för din flyttstädning – vi har självklart trafiktillstånd och alla nödvändiga certifieringar.

Inför flyttstädning

Se till att hemmet är tomt samt att kyl och frys är urplockade och avstängda.
Flyttstädgruppen i Sverige AB tillhandahåller material och utrustning för flyttstädningen. Befintliga skador måste rapporteras innan flyttstädningen påbörjas, exempelvis fönsterrutor som ej går att öppna. Vill du få flyttstädning av biytor som balkong, utsida av fönsterbleck, förråd, tvättstuga och garage kan du beställa detta separat.

I flyttstädningen ingår följande moment

Flyttstädning för samtliga rum:

 • Garderober, skåp och lådor rengörs in- och utvändigt (invändigt endast om det är tomt)
 • Golv dammsugs och våttorkas.
 • Rengöring av socklar, lister samt dörrar och dörrkarmar
 • Rengöring av element, även bakom
 • Rengöring av fönsterbänkar och trösklar

Kök:

 • Rengöring av spis, ugn, värmeskåp, plåtar och galler, spis dras fram (spishäll måste specificeras vid bokning)
 • Rengöring av kyl- och frysskåp, in- och utvändigt, även under (frys rengörs endast om den är avfrostad och tom när städningen påbörjas)
 • Rengöring av köksfläkt, ventil, arbetsbänkar och diskbänk
 • Rengöring av diskmaskin, in- och utvändigt
 • Avtorkning av köksskåp och -lådor.
 • Golv rengörs och våttorkas
 • Rengöring av element

Badrum och toalett:

 • Rengöring/avkalkning av kakel och klinker, avtorkning av väggar
 • Rengöring av toalettstol och tvättställ.
 • Rengöring av badkar, in- och utvändigt samt under (front till jacuzzi demonteras och monteras av kunden)
 • Rengöring av fast belysning.
 • Golv rengörs och våttorkas
 • Avtorkning av badrumsskåp samt putsning av speglar (inuti endast om de är
 • tömda) – Rengöring/avkalkning av kranar
 • Rengöring av element samt ventiler
 • Rengöring av golvbrunn

Fönster:

 • Putsning av fönster, samtliga sidor, 4 eller 6 sidor,
 • Rengöring av fönsterkarmar.
 • Avtorkning av fönsterbrädor
 • Fönster som ej går att öppna tvättas ej mellan, endast in och utsida utförs då
 • Insida putsas enbart om fönster inte går att öppna

Tvättstugor:

 • Rengöring av element.
 • Rengöring av tvättmaskin/torkskåp, in- och utvändigt
 • Rengöring av golv, socklar, lister samt dörrpartier
 • Rengöring av golvbrunn

Garanti:

 • Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Direkt i samband med utförd flyttstädning genomför kunden och det aktuella städteamet tillsammans en besiktning av det genomförda arbetet.
 • Besiktningen genomförs enligt Flyttstädgruppen i Sverige AB i Sveriges standardiserade protokoll.
 • Skulle det i samband med besiktningen upptäckas eller påpekas brister i städningen åtar Flyttstädgruppen i Sverige AB sig att senast tre arbetsdagar efter reklamationen åtgärda dessa fel. Därefter genomförs en ny besiktning av de aktuella punkterna. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej.

Betalning:

 • I priset ingår materiel samt resor.
 • Gäller normal nedsmutsning samt att objektet är tomt vid flyttstädning.
 • Betalning kan ske mot kontantfaktura efter arbetets slutförande eller efterskott via faktura.
 • Vid onormal nedsmutsning tillkommer en extra kostnad.

Förutsättningar vid flyttstädning:

 • Flyttstädningen utförs enligt professionell standard förutsatt att lokalen/bostaden är i normalt skick. Om vi finner lokalen/bostaden i så pass dåligt skick att ytterligare sanitära åtgärder krävs, kontaktar vi er och offererar tilläggskostnad. Vi förbehåller oss rätten att avbryta städningen mot full debitering om den anses omöjlig att slutföra.

Avbokning:

 • Avbokning av tjänsten ska ske minst 5 kalenderdagar innan städning utförs, annars
  faktureras fullt belopp.

Ombokning:

 • Eventuell ombokning måste ske SENAST 48 timmar innan städningen inleds.

Välkommen

Välkommen till Flyttstäd Gruppen i Sverige AB.
Vi erbjuder flyttstädning Malmö till bra priser med kvalitetsgaranti.
Kontakta oss redan idag så tar vi fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag!

Telefon: 0771 – 811 811
E-post: support@flyttstadgruppen.se

Besöksadress

Flyttstäd Gruppen Malmö
Kjellsgatan 4, 215 65 Malmö

Flyttstäd Gruppen Stockholm
Regeringsg 65, 103 24 Stockholm

Flyttstäd Gruppen Umeå

Moritzvägen 1, 903 42 Umeå

Flyttstädning Malmö

Nöjd kund-garanti

Så tycker våra kunder

Stor Tack!

Mycket nöjd med utfört flyttstädning, och ännu mera nöjd med slutresultatet! 
Jag vill säga att inga anmärkningar – redan på första besiktningen. Lätt billigast i Sverige också! 
Jag kan varmt rekommendera Flyttstäd gruppen.

Karin P

Bästa Flyttstäd gruppen!

Vi anlitade Flyttstäd gruppen för flyttstädning. 
Vi var nöjd med resultatet. Punklig firma, bästa priserna och jättetrevlig personal.
Självklart att jag ger 5 stjärnor, och ett personligt tack till Angelica i kundtjänsten.
Markus L

Toppen! 

Klart nöjd med den flyttstädning som jag bokade. 
Fick ett väldigt trevligt bemötande. Dessutom hade de bra service – då jag inte kunde lämna nyckel till städteamet erbjöd de sig att hämta den på min nya adress, utan extra kostnad! 
Maleen J

Grymt bra! 

Vi har varit ”första gången”-kund hos Flyttstäd Gruppen och är mycket nöjda med resultatet av flyttstädningen. 
Rekommenderar dem verkligen till den som är på jakt efter en seriös, noggrann och engagerad flyttstädfirma.
Lennart A

Ett väldigt proffsigt och väl utfört arbete. 

Jag hade påpekat vad som var extra viktigt att åtgärda i flyttstädning av mitt hus, och blev tagen på största allvar. 
Fick ett riktigt bra bemötande vid slutbesiktningen och det fanns ingenting att anmärka på. Snabbt, enkelt, stabilt och billigt. 
Högsta betyg!

Monica M

Mkt nöjd! 

Vi var väldigt stressade och behövde akut flyttstädning. Vi ringde runt till olika bolag men Flyttstäd proffsen var de som kunde komma snabbast! 
Riktigt skönt med snabb service och resultatet blev fantastiskt. Både vi & den nya ägaren var supernöjda.
Tobias H

Flyttstädning Stockholm

Copyright © 2014 - 2019 

Flyttstädgruppen i Sverige AB | All rights reserved

Orgnr. 559009-1947

Hemsida skapad av Focus@Media